Fen za kosu D 7777

Maloprodajna cena: 16.999,00 RSD

Fen za kosu D 7777

Remington fen D7777 AIR3D

Opis proizvoda

Pridružite se revoluciji u oblikovanju kose sa fenom sledeće generacije AIR3D - napravljenim za ultimativno oblikovanje bez toliko brige o toplotnom oštećenju kose. Objedinjujući stručno iskustvo sa opsežnim istraživanjem, Remington je stvorio fen koji spaja dve karakteristike potrebne za efikasno sušenje kose. Sa jedinstvenim 3D protokom vazduha i temperaturama idealnim za brzo postizanje optimizujućih rezultata oblikovanja kose, AIR3D je idealan alat za sušenje i oblikovanje kose. Koristeći tehnologiju kojom se kosa tretira jonima, AIR3D oslobađa negativne jone na kosu dok istovremeno oblikuje kosu bez naelektrisanih dlaka. Zato sada možete uživati u loknama kao iz salona i nama prepustiti brigu oko naelektrisanih dlaka. Sa tri postavke toplote i dve postavke brzine duvanja, možete prilagoditi vaš fen sa optimalnim postavkama za vaš tip kose, a tu je i opcija duvanja hladnog vazduha za fiksiranje vaše frizure. Fen lagane težine i ergonomskog oblika stvoren je kako bi vam pružio oblikovanje kose bez truda uz maksimalnu udobnost i potpunu kontrolu. A kabl dužine 3 m pruža vam slobodu sušenja kose bilo gde.

Tehničke karakteristike

 • Model

    AIR3D D7777
  Snaga 1800W
  Tip Profesionalni
  Ionic funkcija Da
  Broj brzina 2
  Broj nivoa temperature 3
  Motor DC motor
  Karakteristike Jedinstveni 3D protok vazduha - za optimalne rezultate oblikovanja kose; Dugački kabl od 3 m; Kukica za kačenje; Savršena temperatura oblikovanja optimizovana za kreiranje frizura koje traju; Lagane i ravnomerno raspoređene težine; Hladan mlaz vazduha; Sastav zaključavanja nastavaka pritiskom;
  Boja Bronza
  Garancija Za ovaj proizvod imate mogućnost produžene garancije od 1 godine! Procedura ostvarenja prava na produženu garanciju krajnjeg kupca je sledeća: Na web site-u https://www.remington-europe.com/register/kupac popunjava formular u koji unosi lične i podatke aparata. Registraciju je potrebno izvršiti 30 dana od datuma kupovine. Period garancije se računa od datuma kupovine.
  Dodaci Tanki koncentrator od 7mm; Koncentrator za brzo sušenje od 11mm; Protivklizna podloga; Difuzor
  Garancija